De nieuwe Hapro Rider

De nieuwe Hapro Rider
De vertrouwde Hapro Rider dakkoffer is terug van weggeweest. De ruime inhoud, scherpe prijs en het strakke design zijn onveranderd gebleven. Het enige dat is aangepast is de bevestigingsmethode, deze is nu nóg gebruiksvriendelijker gemaakt! Benieuwd hoe dit precies werkt?Lees dan snel verder.

Wat is er nieuw aan de Hapro Rider dakkoffer

Het bevestigingssysteem van de Rider is vernieuwd. Bij het oude model werd de dakkoffer bevestigd aan de dakdragers met het EasyFit systeem. Bij het nieuwe model gaat de bevestiging via het Master Fit Systeem. Deze update zorgt voor een stuk makkelijker en snellere montage.

 Hapro Rider Master-Fit bevestiging

Hoe werkt het Master-Fit snel bevestigingssysteem?

Dit eenvoudige systeem bestaat uit één compleet geheel waardoor je niet te maken hebt met losse beugels en andere accessoires. Met een eenvoudige draai aan de knop bedien je de klemmen die zich stevig vastgrijpen aan de dakdragers. Handig is de ‘’vast is vast’’ beveiliging, zodra het punt bereikt waarbij de klauwen stevig genoeg zijn aangedraaid en de dakdragers ferm zijn omsloten, maakt het systeem een ratelend geluid. Verzeker de bevestiging met een druk op de knop en je kunt veilig op weg.



Het systeem past perfect op elk soort dakdrager met een maximum breedte van 95 mm. Voor bevestiging op aluminium dakdrager is ook een T-Slot adapter verkrijgbaar.

Hapro Rider kopen

De nieuwe koffer van Hapro is verkrijgbaar bij Autovoordeelwinkel.nl! Zowel online als in de showroom is de dakkoffer te koop. Twijfel je nog welke maat dakkoffer je moet kiezen? Kom dan langs in de showroom om de verschillende modellen te bekijken. In de showroom hebben we alle Rider modellen klaar staan:
Hapro Rider 6.4 zijkant
Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je de Rider meteen meenemen (indien op voorraad). Wil je de koffer thuis laten bezorgen? Bestel de Hapro Rider dan makkelijk online! Binnen 2-4 werkdagen staan we bij jou op de stoep met een mooie nieuwe dakkoffer!

Accessoires Hapro Rider

  • Hapro Boxlift: Plafond liftsysteem voor het makkelijk plaatsen van de dakkoffer op jouw auto. Ook geschikt om jouw dakkoffer op te hangen aan het plafond in de schuur.
  • Hapro T-track (T-slot adapter) Hapro T-Track adapterset is geschikt voor brede aluminium dragerstangen met T-profiel van 20mm, zoals bv. de Thule WingBar en de Yakima dakdragerstangen (ThruBar & FlushBar)

Bijpassende dakdragers nodig?

Om de Rider te kunnen bevestigen op de auto heb je dakdragers nodig. Welke dakdragers je nodig hebt hangt af van de auto die je rijdt. Dakdragers zijn namelijk auto specifiek wat betekent dat ze speciaal gemaakt zijn voor jouw merk/model. Kijk dus goed welke dakdragers geschikt zijn voor jouw auto.

Hapro dakdragers

Je hoeft niet perse Hapro dakdragers te hebben om een Hapro dakkoffer te kunnen monteren. Andere dakdrager merken zoals Thule, Atera, Menabo of TwinnyLoad zijn ook te combineren met een Hapro koffer. Dankzij het nieuwe bevestigingssysteem kun je Rider bevestigen op iedere dakdrager op elk soort dakdrager met een maximum breedte van 95 mm. Alleen voor bevestiging op aluminium dakdrager heb je een T-Slot adapter nodig.



Heb je een auto met geintreerede rails of open dakrails dan is het slim om wel voor Hapro dakdragers te kiezen. Deze dakdragers zijn namelijk universeel, wat betekend dat ze passen op veel verschillende automodellen met dakrails. Het voordeel hieraan is dat je de dakdragerset makkelijk kunt gebruiken voor verschillende auto’s. Koop je een nieuwe auto dan is de kans groot dat je de dakdragers opnieuw kunt gebruiken en dus geen nieuwe hoeft te kopen.

Wil je weten of Hapro dakdragers op jouw auto passen? Bekijk dan de specificaties van de dakdragers, hier kun je een toepassingslijst vinden waarbij je kunt terug vinden welke dakdragers op jouw auto passen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder.

Goed voorbereid op vakantie? Bestel nu een Hapro Rider dakkoffer op Autovoordeelwinkel.nl en profiteer van een snelle verzending. Binnen 2-4 werkdagen geleverd aan huis!
  Nancy van der Ploeg     27-05-2024 14:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.